Robin

Robin

Savner du lidt forkælelse eller spænding i hverdagen, så er du kommet det helt rigtige sted hen.

Jeg er en sød, fræk og kælen fyr, på 34 år med lækkert hår og hænderne skruet godt på. jeg er 188 cm, slank uden at være tynd med et præsentabelt ydre og altid velduftende. Jeg er nem at tale med og altid med et frisk humør som smitter, og jeg nyder den tilfredshed der ligger i at forkæle en kvinde.

Savner du at bare læne dig tilbage og blive rørt ved? At blive forkælet med en lækker blød oliemassage og samtidig få en skøn orgasme

Det kan være du er ny i erotikkens verden, og gerne vil introduceres til den seksuelle verden, men er lidt usikker på hvordan du kommer godt i gang, så er du i trygge hænder sammen med mig, her skal du ikke bekymre dig om andet end at tage imod og nyde.

Er i et par som fantaserer om at spice sexlivet op, måske leger I med tanken om at prøve en trekant, gruppesex eller invitere en mand med i sengen?

Det kan være I længe har talt om det, men ved ikke hvordan I skal gribe det an. Eller måske har i masser af erfaring, men ønsker at det skal være enkelt og ukompliceret.

Så er i kommet til den rette. Jeg har en del erfaring at trække på, men også en god fingerspidsfornemmelse af situationen. I kan føle jer trygge sammen med mig, jeg er der for at give jer en god oplevelse uden i behøver tænke på andet end at modtage undervejs.

Det er vigtigt for mig at du eller I får en god oplevelse og du kan altid skrive en mail hvis du har spørgsmål eller specifikke ønsker.

Jeg er 188 cm, høj vægten ligger omkring de 81 kg, jeg går op i altid at være velduftende og pleje mig selv, så du kan få det bedste af det bedste.

jeg kan komme til dig/jer, ellers har jeg mulighed for at låne sted i Glostrup eller i Vejle hvor vi kan mødes.

Priser fra 1000 kr. for 30 min eller 1500 kr. for en time. (Kørsels tillæg kan forekomme)

Mange hilsner fra Robin