Vicki

Vicki

Hos mig får du sex med en kvinde, som faktisk nyder at dyrke sex, og som venligt, empatisk og tålmodigt lytter til dine måske særlige ønsker.

Jeg er en smuk feminin kvinde på 44 år. Jeg er en naturlig dansk kvinde med blød timeglasfigur og ikke mindst et smukt ansigt indrammet af flotte, røde krøller, dejlige bløde bryster og en formidabel, smuk og bred bagdel. Jeg er 178 cm høj, velsoigneret uden piercinger eller tatoveringer og med en smuk, blød lys hud. Missen er naturligt behåret med ægte røde krøller.

Er du manden, som elsker og tænder på at se en kvinde smelte under din behandling, er jeg absolut kvinden, som forstår at tage imod, højlydt nydende. Hvis du er særlig ferm med dine fingre eller tunge, så kan du opleve sprøjteorgasmer.

Du kan også opleve 
Dybe våde tungekys
Kysse-kæreste-kramme-sex
oliemassage til dig eller mig? – hvor der gerne må pilles
Bade cocktails
dominans til dig
rollespil med fx. lak, læder, lårlange støvler, frækt lingeri eller hvad vi nu finder ud af
græsk til dig
Fodfetich
Modtager dine frække sorte kys
Gyldne dråber – lige netop der hvor de skal lande på dig
Alle ydelser er med kondom.

Hos mig er DU og oplevelsen i højsæde. Med til sex hører både dansk og fransk og jeg leverer samlede ydelser, når vi sammen dyrker dampende hed og gensidig sex.

Er du manden som ønsker sex med en naturlig, nydende og givende kvinde, hvor nærvær, omsorg, empati, samt god samtale er muligt? 
Du søger en oplevelse hvor følelsen af at være sammen med en rigtig kvinde, er til stede? Så skal du være hjertelig velkommen.


Jeg glæder mig til at lege frække lege med dig.
kys kys fra Vicki

  • Email: Vicki.Copenhagen@gmail.com
  • Tlf.nr. 20838998
  • 178 cm/ 44 år/ G-skål
  • Kysser hvis der er kemi
  • Ryger ikke